Home knop
 • Organisaties en verenigingen 

 • Gemeente Aa en Hunze
  Toeristische informatie

  Hotel informatie

  Camping informatie

  Restaurant informatie

  Vereniging Plaatselijk Belang

  De Vereniging Plaatselijk Belang Gasselte-Kostvlies is opgericht om de belangen van de inwoners van Gasselte en Kostvlies te behartigen. De vereniging doet dit door zelfstandig initiatieven te realiseren of door deze met de gemeente Aa en Hunze te bespreken. Lees de statuten.

  De gemeente Aa en Hunze heeft als doelstelling om via de contacten met Plaatselijk Belang de inwoners van Gasselte en Kostvlies te betrekken bij de beleidsvorming en hen te informeren over gemeentelijke activiteiten. Zo wil het gemeentebestuur voorkomen dat de afstand met de burgers te groot wordt. Plaatselijk Belang heeft geen politieke voorkeur, maar heeft wel regelmatig contact met de lokale politieke partijen om ook aan de politiek duidelijk te maken wat er in Gasselte en Kostvlies leeft.

  Omdat het merendeel van de inwoners lid is van Plaatselijk Belang ziet de gemeente de vereniging als een serieus aanspreekpunt. Daarom is het belangrijk dat het bestuur goed op de hoogte is van onderwerpen die u bezig houden, u kunt daarvoor altijd contact opnemen met één van de bestuursleden.

  Lidmaatschap

  Het lidmaatschap van de vereniging bedraagt €4,- per huishouden per jaar. De contributie wordt in het najaar geïnd via automatische incasso of een bankoverschrijving. Om lid te worden kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden.

  Bestuur

  VoorzitterCarlo Hadderingh0599-565610
  SecretarisRona Schuitemaplaatselijk.belang@gasselte-kostvlies.nl
  PenningmeesterArjan Luis
  LidTinus Tammenga
  LidJanet Nieuwenhave
  LidSander Hadderingh


  Nieuwsbrieven

  2014   2012   2011   2010   2008   2005   2004