Inventarisatie verwijsbordjes

Zoals u wellicht weet is de Stichting Gasselte Mooi he opgeheven. Een van de activiteiten van de stichting was het plaatsen en onderhouden van bewegwijzeringslocaties met groene verwijsbordjes in ons dorp naar bedrijven en instellingen. De bedrijven/instellingen die een verwijsbordje hebben, betaalden hiervoor een jaarlijkse bijdrage aan de Stichting.

Met de opheffing van de Stichting hebben de gemeente en Plaatselijk Belang Gasselte-Kostvlies gesproken over wat te doen met de bordjes. Het is in ieder geval duidelijk dat de staanders en verwijsbordjes onderhoud nodig hebben. Enkele staanders staan helemaal scheef/krom en enkele bordjes zijn kapot, onleesbaar en/of vies. Sommige bedrijven bestaan niet meer (o.a. Rabobank).

In totaal zijn er 14 locaties waar de staanders met verwijsbordjes staan met in totaal circa 115 verwijsbordjes van 25 verschillende bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht van alle bedrijven met het aantal bordjes.

BedrijfAantal bordjes
1Bungalowpark De Kremmer4
2‘t Moatie11
3Auto service Doorten7
4Bungalowpark Ravijnzicht7
5Pension/minicamping Fam. Van Rein3
6Golfclub De Semslanden3
7Antiekboerderij Het Wagenwiel10
8Restaurant Het Nije Hemelriek6
9Restaurant Bistro Luf6
10Pizzeria Da Peppino3
11Cabriohoeve2
12Restaurant De Wiemel5
13Protestantse kerk4
14Bakker Timmer4
15Hotel Buxus2
16Dorpshuis De Trefkoel4
17Fietsverhuur Oosting4
18Manege Gasselte5
19Rabobank2
20Sportcomplex Hoogte der Heide8
21Woonzorgcentrum Maandhoes2
22Camping Sparrenhof2
23Camping De lente van Drenthe3
24Tantes Spijskaart1
25Startpunt wandelroutes7
Totaal115

We willen bij de bedrijven/instellingen inventariseren welke behoefte er is omtrent de verwijsbordjes.

Daarnaast willen we u attenderen op de recent geplaatste informatie(z)uil nabij de muziekkoepel in Gasselte. Daarin kunnen inwoners, verenigingen en ondernemers informatie aanleveren welke interessant is voor voorbijgangers. Ondernemers kunnen zich (tijdelijk gratis) aanmelden voor een plekje op de informatiezuil. De zuil moet nog verder gevuld worden, we nodigen u uit om hieraan bij te dragen.

Formulier inventarisatie informatiebordjes

Wij vragen u om onderstaande stellingen en vragen te beantwoorden. Dit duurt ca 5 minuten. De resultaten van de enquete zullen we geanonimiseerd met u en de gemeente delen. Afhankelijk van de uitkomsten zullen we kijken wat de vervolgstappen kunnen zijn.