Van wel bi’j der iene?

Gasselters aan het woord

Wat weet je eigenlijk van je dorpsgenoten? In de videoreeks “Van wel bi’j der iene? Gasselters aan het woord.” interviewen we bekende en minder bekende Gasselters. Hoe komen ze in Gasselte terecht, wat doen ze in hun dagelijks leven en waarom wonen ze hier zo graag?

Aflevering 4
Jannie Haddering-Everts

De zomervakantie van 2022 is in volle gang en Jannie Hadderingh-Everts geniet inmiddels van haar welverdiende pensioen. We spraken Jannie vlak voor de vakantie in de laatste weken van haar baan bij OBS De Dobbe. We krijgen zelfs een kijkje in groep 3 waar juf Jannie voor de klas stond.

Aflevering 3
Henk Heijerman

In de derde aflevering van “Van wel bi’j der iene? Gasselters aan het woord.” zijn we vlak na de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 op bezoek in de werkkamer van Henk Heijerman. We spreken onder andere met hem over wat hij gaat doen nu hij is gestopt als wethouder van de Gemeente Aa en Hunze.

Aflevering 2
Prins Hadders en Adjudant Keizer

Met het carnavalsweekend voor de deur kunnen we in de tweede aflevering van “Van wel bi’j der iene? Gasselters aan het woord.” kennismaken met Prins Hadders en Adjudant Keizer. Jan vraagt ze weer het hemd van het lijf, of beter gezegd de steek van het hoofd. Wie zijn deze Hoogheden, hoe komen ze in Gasselte terecht en wat vinden ze zo leuk aan carnaval? Ontdek het in de tweede aflevering!

Aflevering 1
Paul Timmer & Marlous Hoogeveen

In de eerste aflevering gaan we op bezoek bij Paul Timmer en Marlous Hoogeveen van Echte bakker Timmer en krijgen we een kijkje in de bakkerij en het echte leven van al weer de vierde generatie bakker Timmer. Hoe ziet je leven er eigenlijk uit als je een bakkerij met drie winkels hebt?