Jannie Hadderingh-Everts in “Van wel bi’j der iene?”

Onlangs nam Jannie Hadderingh afscheid als juf. 31 jaar lang was ze een zeer gedreven lesgever aan OBS De Dobbe in Gasselte. Een warm afscheid is haar dan ook ten deel gevallen. Al zal juf Jannie vanaf nu dus alleen als Jannie door het leven gaan, Gasselte hoeft haar niet te missen. Ze is namelijk actief in het verenigingsleven en zal ook in de toekomst haar steentje blijven bijdragen aan de Gasselter samenleving.

Daarnaast kunnen belangstellenden Jannie Hadderingh blijven zien. Plaatselijk Belang Gasselte-Kostvlies maakt namelijk beeldportretten van inwoners van het dorp onder de titel Van wel bi’j er iene. In ongeveer tien minuten komen Gasselters in woord en beeld voor het voetlicht. Zo zijn onder anderen het plaatselijke bakkerskoppel Paul en Marlous Timmer al geportretterd, net als Prins Carnaval Erik Hadders en zijn adjudant Jeroen Keizer alsmede (oud-)wethouder Henk Heijerman. Nu is dus ook juf Jannie Hadderingh in woord en beeld vastgelegd. Ze is geïnterviewd door Jan Germs. Daarnaast zijn opnames gemaakt in de klas van de lesgevende juf Jannie. Harm Moek en Marc van der Haar zorgden voor de techniek.

Heb je de eerste afleveringen gemist? Kijk dan even in het overzicht van alle afleveringen van “Van wel bi’j der iene? Gasselters aan het woord!”.